Tuottamiamme äänikirjoja

Tuotamme äänikirjoja, jotka kuunnellaan loppuun

Kerro meille projektistasi!

Äänikirjamme nousevat viikosta toiseen Suomen top 10 kuunnelluimman äänikirjan listoille. Asiakkainamme on laaja kirjo suomalaisia ja ulkomaisia kirjakustantamoja, yrityksiä ja indiekirjailijoita. Tuotamme vuosittain satoja äänikirjoja, joiden genret vaihtelevat lasten kuvakirjoista elämäkertoihin ja oppimateriaaleista tiedejulkaisuihin.

Olemme kehittäneet kustantajien toiveiden pohjalta tilausjärjestelmän, jossa yksittäisten tai satojen äänikirjojen tuotannon seuranta ja hallinnointi onnistuu vaivattomasti. Ääninäyttelijöiden roolitus, metadatan hallinta, kommunikaatio studion ja lukijan kanssa sekä tuotantostatusten seuranta onnistuvat helposti yhdessä paikassa.

Tuotantomme on nopeaa, joten äänikirja saadaan varmasti julkaistua samaan aikaan painetun kirjan kanssa.

Olemme koonneet alan tunnetuimmista ääninäyttelijöistä katalogin, jonka avulla oikean lukijavalinnan tekeminen onnistuu vaivattomasti. Kokeneet äänikirjatuottajamme auttavat tarvittaessa osuvimman äänikirjalukijan roolituksessa esimerkiksi erityistaitoja vaativiin teoksiin tai runsaudenpulan iskiessä.

Kun sopiva lukija on löytynyt, huolehdimme tuotannon aikataulutuksesta ja tarkistamme lukumateriaalin, jotta kaikki olisi valmista äänityksiin. Lukuohjeen laatiminen onnistuu myös osana äänikirjatuotantoa.

Jos kirjailija haluaa lukea teoksensa itse tai kyseessä on aloitteleva lukija, koulutamme hänet tarvittaessa luku- ja studiotekniikkaan tai järjestämme äänittäjän mukaan studiosessioon.

Yli 300 suosituinta ääntäyhdessä katalogissa

Kuuntele ääninäyttelijöitämme

Laadukas viimeistely ja ripaus ekstraa

Tutustu bb-tiimiin

Studiotilamme ovat ääninäyttelijöiden käytettävissä aamusta iltaan ja takaavat kiireettömän paikan tekstiin uppoutumiseen.

Tarkistuskuuntelemme jokaisen äänikirjan, korjaamme väärin lausutut sanat, turhat tauot ja äänitysrahinat. Editoimme ja miksaamme äänikirjat tehokkailla audiotyökaluilla ja tuhansien tuntien tuomalla varmuudella. Ehostamme kirjoja myös tarvittaessa äänisuunnittelulla, esim. lisäämällä rauhoittavia luontoääniä tai säveltämällä taustamusiikkia sekä jinglejä.

Lopuksi lisäämme äänitiedostoihin tekijätiedot ja toimitamme pakatun äänikirjan kaikkiin haluttuihin suoratoistopalveluihin. Tarvittaessa teemme Celia-yhteistuotannot osana tilausta. 

Säilytämme äänikirjojen mastereita vuoden ajan valmistumisesta, jolloin muutoksien teko audioon onnistuu vielä pitkään toimituksen jälkeenkin.