Hakulomake & ääninäyte

Etsimme jatkuvasti hyviä uusia ääniä lukijajoukkoomme. Meille on tärkeää sekä tasokas lopputulos että sujuva yhteistyö. Siksi etsimme ensisijaisesti ammattinäyttelijöitä tai henkilöitä, joilla on näyttelijän koulutus. Lukijan työssä tarvitaan kykyä työskennellä itsenäisesti ja oma-aloitteisesti studiossa, riittävää teknistä osaamista (Esim. äänitysohjelmiston käyttö ohjeistuksen avulla) sekä kykyä seurata ohjeistusta täsmällisesti.

Hae kuitenkin rohkeasti, vaikka et täyttäisikään kaikkia näitä edellytyksiä – tarvittaessa autamme uudet lukijat alkuun studiotyöskentelyssä.

Hae lukijaksi klikkaamalla alta löytyvää painiketta ja lisää hakemuksen loppuun linkit lukunäytteeseesi Hotelli Tulagi -tekstistä, mahdollisiin lukunäytteisiin muilla lukukielilläsi ja mahdolliseen voice over -näytteeseesi. Emme vastaanota erillisiä liitetiedostoja, joten huolehdithan, että linkkien kautta pääsemme kuuntelemaan nämä näytteet ilman lisäpyyntöä. Lukunäyte voi olla esim. puhelimella äänitetty.

Otamme yhteyttä, jos voimme tarjota sinulle lukijaprofiiliisi sopivan äänitysprojektin. Toivottavasti päästään pian tekemään yhteistyötä!

Hae lukijaksi